Hledá se … vítězka!

Žádné komentáře

Jak již bylo v různých médiích prezentováno dne 2.9.2021 proběhla na hřišti Nad Pekárnou akce Malování na asfalt, pořádaná pravidelně spolkem Vimpersko. Akce to byla velice vydařená a jen malířů a malířek se celkem zúčastnilo 132. Všechny malující děti byly odměněny sladkostmi, mohly si opéct špekáček, také maršmeloun, nebo těstového slaného hada, anebo podle chuti třeba i jablko

Z počtu malujících dětí je patrné, že tato akce přesáhla veškeré očekávání a porota se pořádně zapotila při hodnocením všech obrázků.  Malovalo se barevnými křídami a motivem byly samozřejmě vzpomínky na prázdniny.

Během pár hodin se celý asfaltový ovál změnil v barevný pás vody, slunce, loděk, zvířátek, ale i výjevů z nedávné akce Stezka odvahy, kde se objevil například Ducháček, anebo strašidelný Zajíc. Děti byly rozděleny do dvou kategorií podle věku.

V mladší, či spíše kategorii menší dětí, skončila na třetím místě Adélka Váchová s obrázkem č. 36, která zde zároveň oslavila i svůj svátek. Druhá byla Anička Marková s obrázkem č. 31 a vítězem soutěže malých malířů a malířek se stal Ondrášek Vácha s obrázkem č. 37. Tito šikovní malíři a malířky byli oceněni dárky od spolku Vimpersko a sponzorem akce společností Starnet.

V kategorii starších dětí se na třetím místě umístil s obrázkem č. 47 Petr Tesárek, jako druhá skončila Ivanka Nguyen s obrázkem č. 28. Vítězným obrázkem soutěže starších děti se stal obrázek loďky a sluníčka s číslem 54.

Jelikož se dětem přidělovala nejdříve čísla a až po vyhlášení výsledků porotou se zjišťovala jména jednotlivých malých umělců, tak se stalo, že vítězná malířka nepočkala až do vyhlášení výsledků a možná ještě ani neví, že vyhrála. Vítězný obrázek je v titulku článku a samotnou malířku se podařilo zachytit při tvorbě.

Jedná se o holčičku vpředu s culíkem a brýlemi

Organizátoři tímto vyzývají ke spolupráci ke zjištění jména, popř. adresy vítězky soutěže Malování na asfalt. Informace můžete zaslat spolku Vimpersko na mail vyroba@vavi.cz ,nebo na telefonní číslo 775 559 990. Předem děkujeme za případné tipy.

Na vítězku stále čeká odměna za krásný obrázek.

Předchozí příspěvek
100 let Českoslovanské obce legionářské
Následující příspěvek
Našla se vítězka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosím, vyplňte toto pole.
Prosím, vyplňte toto pole.
Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.
Chcete-li pokračovat, musíte souhlasit s podmínkami