Hoří městská kasa?

Žádné komentáře

Dnes tj. 7.7.2022 bude zasedat Rada města Vimperka, aby vyhlásila veřejnou sbírku na pomoc obyvatelům bytu, ve kterém v úterý vypukl požár.  Až sem se zdá být vše v pořádku, co ale není v pořádku je pokračování článku uveřejněném na facebookových stránkách města Vimperk, tedy že: „Sbírka bude určena na rekonstrukci bytu a jeho vybavení.“

 

Toto je výsledek čtyřletého rozhazování městských peněz a k bodu to  naši radní dopracovali, že už v městské kase nejsou peníze na opravu městského bytu a na jeho opravu se musí skládat občané města? Kde berou radní tu drzost, po všech těch zdražení poplatků za vodné a stočné, za psy, za vstupné na koupaliště a popelnice, které stačili zdražit dokonce dvakrát, a toto vše pouze za poslední volební období 2018 – 2022. A jaký je výsledek jejich hospodaření:  Žádají občany, aby jim zaplatili opravu jejich bytu! Jak dlouho si budou z občanů dělat dojnou krávu? Kam až to necháme zajít?

Rada města neumí hospodařit s financemi, nemají žádnou rezervu na podobný případ a jediné co umí je zvyšovat poplatky a bezohledně vybírat pokuty za rychlost i za použití represe formou exekutorů, a přesto to nestačí? Nestydí se žebrat od občanů peníze a hrát jim na sociální cítění a solidaritu! Kde je půjčených 200.000.000,- Kč?

Rado města, paní Martanová, pane Kuncle, pane Petrášku, pane Samku a pane Hanžle, stydím se za Vás a doufám, že toto je jedno z posledních divadelních přestavení, co jste občanům Vimperka zahráli!

 

 

Předchozí příspěvek
Lidová moudra
Následující příspěvek
Tunelování vimperské kasy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosím, vyplňte toto pole.
Prosím, vyplňte toto pole.
Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.
Chcete-li pokračovat, musíte souhlasit s podmínkami